Spoelen & reinigen

van de automatische transmissie

o.a. voor de merken:

Automaat spoelen Mercedes-Benz bij Multimerk
Automaat spoelen Peugeot bij Multimerk
Automaat spoelen Citroën bij Multimerk

Automaatbak spoelen Friesland

Multimerk is jouw flushspecialist in Friesland. Laat je automaat tijdig spoelen om de kans op dure reparaties te verkleinen.

Automaat spoelen als onderhoudshandeling

Het spoelen van een automaat is in eerste instantie een onderhoudshandeling, net als een grote of kleine beurt. Het zorgt ervoor dat de automaat in goede conditie blijft en verkleint de kans op vervelende klachten. Laat daarom je automaat tijdig spoelen en verversen voordat er klachten optreden. Voor automaatbakspoelen ben je bij Multimerk uit Friesland aan het juiste adres. Direct contact met onze specialist? Stuur een appje.

Automaatbak spoelen bij klachten

Het spoelen van de automaat is in eerste instantie bedoeld als preventieve onderhoudsbeurt. Maar in onze werkplaats in Friesland ervaren we dat automaat spoelen in sommige gevallen reeds aanwezige klachten vermindert of zelfs oplost. In dat geval bespaart je dat een kostbare revisie van de automaat. Er is uiteraard nooit de garantie dat automaatbakspoelen de klachten oplost.

Heb je klachten over de automaatbak? Vraag ons om advies via 0512 – 511 335 of vraag een gratis offerte aan.

Het proces van automaat spoelen

Indien nodig begint de spoelspecialist het onderhoud met een proefrit. Daarna wordt de auto op de autobrug gereden en demonteert de specialist de bodemplaat.

Het flushapparaat wordt gevuld met schone ATF-olie en Powerflush Cleaning Agent (reinigingsmiddel) van Kroon-Oil. De spoelspecialist sluit het flushapparaat aan op de automaatbak en activeert deze. Tijdens het flushen zal de specialist de versnellingen meerdere malen met een lopende motor bedienen voor een optimale reiniging. Wees gerust, we gebruiken stoelhoezen om te voorkomen dat er olie op de stoel terecht komt.

Na het automaat spoelen gaat het spoelapparaat over op het vervangen van de oude ATF-olie door kwalitatief hoogwaardige ATF-olie van Kroon-Oil. Tenslotte wordt (indien gewenst) ook het ATF-oliefilter vervangen.

Originele ATF-olie

De ATF-olie van Kroon-Oil is kwalitatief gelijkwaardig aan de ATF-olie die automerken voorschrijven, maar over het algemeen wel aantrekkelijker geprijsd. Ga je toch liever voor originele ATF-olie? Geen probleem, dit regelen we graag voor je. Laat het wel even aan ons weten. Bijvoorbeeld via een WhatsAppbericht.

Advies nodig?

Een automaat is een prettige luxe die het rijcomfort verhoogt. Maar daarnaast is het ook een complex stukje techniek dat goed onderhouden moet worden. Multimerk uit Friesland is het adres voor advies over jouw automaat.

Stuur onze specialist direct een appje of vraag een offerte aan via de website.

Voordelen

  • Effectieve reiniging van het volledige oliecircuit van de automatische transmissie
  • Automaatbak spoelen vermindert de kans op storingen en dure reparaties
  • Multimerk gebruikt kwalitatief hoogwaardige ATF-olie van Kroon-Oil
  • Multimerk is flushspecialist

Mogelijke klachten

Door vervuiling kunnen er diverse klachten optreden zoals:

Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door vervuiling en verouderde ATF-olie. Met automaat spoelen kunnen klachten in sommige gevallen afnemen of verdwijnen. Leg je klacht voor aan de flushspecialist in Friesland.

Deel jouw klacht gerust met ons. Stuur onze automaatspecialist een WhatsAppbericht of vraag een offerte aan via de website!

Contact opnemen

 Adres:Multimerk | Werkplaats
 De Roef 8
 9206 AK Drachten
  
Openingstijden:Maandag t/m vrijdag:
 8.00 – 18:00
 Zaterdag:
 8.00 – 17:00
  
 Telefoon:0512 – 511 335 of
stuur een bericht
 WhatsApp:06 – 23 43 777 1
  
 
 
 

Gratis offerte via WhatsApp?

Klik op de knop om een WhatsAppgesprek te starten.