Spoelen & reinigen

van de automatische transmissie

o.a. voor de merken:

Automaat spoelen Mercedes-Benz bij Multimerk
Automaat spoelen Peugeot bij Multimerk
Automaat spoelen Citroën bij Multimerk

Automaat problemen

Een automaat is een prettige luxe dat het rijcomfort verhoogt en de aandacht beter bij het verkeer houdt. We begrijpen dat het erg vervelend is als de automaat niet meer naar behoren werkt en problemen oplevert. Informeer bij automaatproblemen gerust naar de mogelijkheden.

Bel 0512 – 511 335 of vraag een gratis offerte aan.

Klachten bij automaat problemen

Een automatische transmissie is slijtagegevoelig waardoor er op den duur defecten kunnen ontstaan. Bij mankementen zijn er diverse klachten mogelijk zoals:

  • Automaat schakelt slecht
  • Automaat schakelt laat
  • Automaat schakelt niet door
  • Automaat schokt bij optrekken
  • Automaat schokt bij overschakelen
  • Automaat bonkt
  • Automaat slipt door

Automaatbak spoelen

Bij automaat problemen is automaatbak spoelen soms het proberen waard. Bij het spoelen van de automaat wordt het systeem namelijk gereinigd waardoor aan vuil gerelateerde klachten mogelijk verminderen of verdwijnen.

Passende oplossing bij automaat problemen

Naast automaatbak spoelen helpt Multimerk je graag verder met een passende oplossing voor jouw klachten. De meest duurzame oplossing is een complete automaat revisie. Automaat revisie is meestal niet de enige mogelijke oplossing. Vaak zijn er meer mogelijkheden die je klachten verhelpen én voordeliger zijn. Denk bijvoorbeeld aan een deelrevisie, een gerichte reparatie of het ultrasoon reinigen van een specifiek onderdeel. Wij geven je graag advies.

Bel 0512 – 511 335 of vraag een gratis offerte aan.

Gratis offerte via WhatsApp?

Klik op de knop om een WhatsAppgesprek te starten.